JANTJE THE VEGGIE DOCTOR

JANTJE THE VEGGIE DOCTOR The Veggie Doctor lekker puur genieten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 371 beoordelingen
18 okt 2020 om 19:19 The food was tasty and flavorful and came in a timely fashion. The portions are generous and I pleased with the service -grateful vegan
17 okt 2020 om 19:54 Heel lekker gegeten! Plastic vrij bezorgd, ik was echt onder de indruk. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen en heb het ook al aangeraden bij een vriend.
16 okt 2020 om 22:26 Heel lekker gegeten, een aanrader! Ruime portie en lekker klaargemaakt.
14 okt 2020 om 7:43 Het eten is geweldig hier, Jantje’s vegan vlees echt veel lekkerder dan bij de vegetarische concurrent. Food of the Gods besteld, heerlijk gekruide maaltijd die zo royaal was dat zelfs ik (grote eter) het niet op kreeg.
20 sep 2020 om 21:19 - eten niet bezorgd en restaurant onbereikbaar.
21 aug 2020 om 11:46 Bezorger erg vriendelijk, maar bezorgtijd wel érg lang. Meer dan anderhalf uur. Gezien de reviews lijkt dit geen incident. Eten smakelijk en ruime porties.
18 aug 2020 om 11:53 Bezorgtijd was meer dan 2 uur. Telefonisch werd aangegeven dat onze bestelde gerechten niet beschikbaar waren, maar dat we iets anders kregen + een toetje en extra gerechtje. Een heel aardig aanbod, helaas niet gekregen
15 aug 2020 om 11:43 Bezorger was aardig. Eten was niet wat ik had verwacht en kwam erg laat aan.
19 jul 2020 om 19:40 Order never arrived , seems to be closed, nobody answers the phone even thou it says it's open on Thuisbezorgd and on their own website.
4 jul 2020 om 20:22 Het eten werd te laat bezorgd. Ook was het koud en totaal niet wat ik besteld had. Drankje waren ze ook vergeten. Hier bestel ik nooit meer. Vies eten en geen service.
3 jul 2020 om 19:52 Het eten was erg lekker. Vooral de burger.
28 jun 2020 om 15:14 Ik moest het zelf op komen halen en er mistte ook nog een gerecht. Daarnaast zat er een haar in mijn eten. Heb er totaal niet van kunnen genieten!